Harrastuspassin sopimus katkolla

Harrastuspassin kehiyssopimus Helsingin kaupungin ja Haltun välillä päättyi 12.4.2023. Sopimus allekirjoitettiin neljä vuotta sitten vuonna 2019 ja sillä sovittiin ehdoista, joilla Haltu teknisenä toimittajana tarjoaa palvelua valtakunnallisesti.

Sopimuksen päättyminen antaa Haltulle ja kunnille mahdollisuuden sopia Harrastuspassin palvelusopimuksen ehdoista paikallisesti. Tavoitteena on, että Harrastuspassi voidaan tämän myötä ottaa yhä laajemmin käyttöön ja sen käyttöönotossa voidaan paremmin huomioda erilaisten kuntien ja kaupunkien tarpeet.

“Vaikka Harrastuspassia on kaiken aikaa kehitetty valtakunnallisella otteella on meidän ollut haastavaa ottaa kaikkien kuntien erityispiirteet huomioon. Esimerkkinä nyt vaikka ruotsinkieliset kunnat. Näissä tilanteissa palvelun käyttöönotto edellyttää paikallista optimointia ja tällöin sopimus on ollut lähinnä rajoittava tekijä”.

Mikki Aalto-Ylevä, toimitusjohtaja, Haltu Oy

Harrastuspassin palvelusopimukseen tai palvelun käytön hintoihin ei toistaiseksi ole tullut muutoksia. Palvelun kuukausimaksu sekä tarvittavat tukipalvelut määräytyvät kunnan asukasluvun mukaan.

  • Kunnan väkiluku: alle 10 000 asukasta 0,00 €/kk alv 0%

  • Kunnan väkiluku: 10 001 - 20 000 asukasta 500,00 €/kk alv 0%

  • Kunnan väkiluku: 20 001 - 50 000 asukasta 750,00 €/kk alv 0%

  • Kunnan väkiluku yli 50 001 asukasta 1 000,00 €/kk alv 0%

Palvelun käyttöönotto on maksuton. Palveluun voidaan tehdä myös kuntakohtaisia räätälöintejä, jolloin projektin kokonaishinnoista sovitaan erikseen.

Tutustu palvelusopimukseen ja ota yhteyttä Harrastuspassin myyntiin: